Кофражни системи DOKA


Aвстрийската фирма  DOKA  е една от водещите в света фирми за производство на кофражи. Фирма   е част от концерна УМДАШ, собственост на фамилия Умдаш, чиято история започва през 1886 година, като дървопреработващо предприятие.

 

.

Framax Xlife е кофражна система DOKA, която се използва за кофриране на голями повърхности с помоща на кран. Представлява система рамков кофраж предимно за вертикални стоманобетонови конструкции.Кофражните платна са изпълнени от поцинковани метални рамки и обшивка с покритие от синтетичен материал, което увеличава времето на тяхната експлоатация и се постига голямо качество на изпълняваното строителство.

Alu-Framax Xlife е кофражна система на DOKA, която благодарение на своето малко тегло предоставя всички възможности на рамковия кофраж Framax Xlife на обекти без необходимост от наличие на кран. Представлява система рамков кофраж за вертикални стоманобетонови конструкции, при който с помоща на неголям брой елементи се постига последователност от 15 см. кратност на размерите на кофрираните плоскостти хоризонтално и вертикално.

Dokaflex 1-2-4 е бърза и надеждна кофражна система за кофриране на различни по форма и дебелина хоризонтални стоманобетонови конструкции, предимно плочи. Дава възможност за избор на кофражната обшивка в зависимост от архитектурното решение и желанието за изглед на бетоновата повърхност след декофриране.

.

предлага следните системи:

  • Система верикален кофраж     –DOKA   „AluFramax Xlife”
  • Система верикален кофраж    – DOKA   „ Framax Xlife”
  • Система подпорни кули           – DOKA   „ Tower d2  ”
  • Система хоризонтален  кофраж   – DOKA   „ Dokaflex”
  • Кофражни подпорни скелета и кули doka
  • Кофражни  комплектации doka
Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: